Lutters Westenbroek biedt in samenwerking met een gecertificeerde partner de mogelijkheid om de film, animatie of online boodschap via YouTube en Facebook verder te promoten en bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. YouTube is een geschikt kanaal om branding en engagement te creëren. Hiermee bieden we een totaaloplossing voor uw videoproductie of animatie.

Van creatie, ontwerp, realisatie tot uiteindelijk de promotie van de videoboodschap. In op maat gemaakte modules bieden wij YouTube videomarketing, Facebook advertising, ReMarketing of een combinatie hiervan.

 

Voor online promotie gaan we de kanalen YouTube en/of Facebook advertising inzetten. Elke YouTube of Facebook videocampagne zal bij een vooraf gedefinieerde doelgroep onder de aandacht worden gebracht.

De videoadvertenties op YouTube worden weergegeven voor andere YouTube video’s, gepromoot in de zoekresultaten of worden als aanbevolen video weergegeven.
In de video is het mogelijk om buttons of cards te plaatsen met een specifieke call-to-action. Je betaalt hier pas voor als er langer dan 30 seconde naar je video wordt gekeken of als iemand daadwerkelijk klikt op de call-to-action knop. Is uw film korter dan 30 seconde? Dan betaalt u alleen indien de gehele film is afgekeken.

Het retargeten van bezoekers welke uw eerste videoboodschap hebben afgekeken is van belang bij de Remarketing van YouTube. Via YouTube wordt er een vervolg boodschap onder de aandacht gebracht. Er kan bijvoorbeeld eerst een algemene corporate videoboodschap worden getoond en later een tweede meer conversiegerichte videoboodschap. Wanneer de eerste video volledig wordt afgekeken kan met aannemen dat er een hoge mate van interesse is en deze specifieke gebruikers worden geretarget met een meer conversiegerichte boodschap.

Voor meer informatie over het maken van een film, animatie en videomarketing neem contact met ons op!

Binnen Facebook wordt er gepromoot op de tijdlijn van de gekozen doelgroep. De Facebook advertentie werkt snel en effectief voor branding en engagement. Het doel van de video is het creëren van zoveel mogelijk relevante views en mogelijk websiteconversies. Ook hier is er een mogelijkheid voor een specifieke call-to-action.