Skip to main content

Wil je een televisiecommercial laten maken? Lutters Westenbroek kan dit verzorgen! Je klant aanspreken met beeld zegt meer dan 1000 woorden. In 15 of 30 seconden tijd kan jouw boodschap worden overgebracht aan een grote doelgroep.

Creatieve TV commercial laten maken

Beeld voegt kracht bij het woord. Creativiteit en originaliteit zijn belangrijk bij het produceren van een treffende commercial. Je krijgt een aantal seconden de tijd om je bedrijf over te brengen aan de doelgroep. Dit moet opvallend, origineel en treffend zijn.  Televisie is voor vele, ondanks de komst van het internet, een vertrouwd medium gebleven. Volgens onderzoek door Kijkonderzoek bezit 97,4% van de Nederlandse bevolking namelijk een televisie en Youtube heeft meer dan een miljard gebruikers, dat is ongeveer een derde van de wereldbevolking.

Achtergrondportret TV Commercial Bart & Felie

RABOBANK

ACHTERGROND PORTRET TV COMMERCIAL

RABOBANK

TV COMMERCIALS COMPILATIE

RABOBANK

Commercial Rabo Wallet

RABOBANK

ACHTERGROND PORTRET TV COMMERCIAL

Swiss Sense

Internationale TV Commercial

LUXEBEDDEN

INTERNATIONALE TV COMMERCIAL

Brandweer

Commercials

SWISS SENSE

INTERNATIONALE TV COMMERCIAL

DETERINK

COMMERCIAL

KWANTUM

CAMPAGNE TRAILER TV COMMERCIAL

Wetend dat een tv commercial veel mensen bereikt, is het ook van belang te weten waar en wanneer de commercial precies wordt uitgezonden. Wordt het een landelijke commercial of misschien juist een lokale? Als je wil dat het ook echt iets oplevert zal je moeten bepalen welke zender je doelgroep bekijkt bekijkt. Hoe gerichter je te werk gaat, hoe groter het uiteindelijk gewenste effect van de commercial zal zijn.

Ook op YouTube moet je weten waar je moet zijn. Wat zijn de trefwoorden waar je doelgroep op zoekt? Hoe zorg ik dat ik gevonden word?

Je creëert voor sommige wellicht een eerste indruk van je bedrijf. Die eerste indruk moet zo treffend zijn dat de consument door de commercial gelijk over wil gaan op actie. Welke boodschap is het belangrijkst? Welk gevoel wil je meegeven? Wanneer zou je doelgroep over gaan op actie? Als bedrijf wil je een prikkel veroorzaken bij je doelgroep. Deze prikkel spoort aan tot denken en vervolgens tot doen. Allerlei belangrijke vragen die lijden tot de belangrijkste ingrediënten van een pakkende commercial.

TV Commercial laten maken

Lutters Westenbroek is in staat om zo’n pakkende commercial te produceren. Met een vestigingen in Eindhoven en Amsterdam zijn we makkelijk bereikbaar. Met ons creatieve team zorgen we voor een vlot lopend traject waarin je een treffende commercial kan laten produceren. Van het begin tot het eind zal er begeleiding aanwezig zijn in het ontwikkelingsproces van de commercial.

Wilt u een TV Commercial laten maken?

Showreel Lutters Westenbroek: