Skip to main content

Wilt u een promotiefilm laten maken?

Om een passende promotiefilm te laten maken moeten er een aantal basis ingrediënten aanwezig zijn. Duidelijkheid in de doelstelling, doelgroep en de boodschap van de film zijn essentieel wanneer je begint met het produceren van een promotiefilm.

  • Wat is de doelstelling?
  • Wat is de doelgroep?
  • Wat is de boodschap van de promotiefilm?
  • Waar ga je de promotiefilm inzetten?

Na het duidelijk formuleren van de antwoorden op deze vragen kan er worden gesproken over de ins en outs van de producten of diensten. Er is niemand die meer van het product of dienst af weet dan u zelf. De combinatie tussen uw expertise en onze creativiteit zorgt dat er een mooie opzet gemaakt kan worden van het script van de promotiefilm.

De mogelijkheden van een promotiefilmpje zijn eindeloos

De mogelijkheden bij het maken van een promotiefilm zijn eindeloos. Er zijn natuurlijk een aantal factoren die bepalend zijn. Het tijdsbestek dat we hebben om de promotiefilm te produceren speelt een grote rol. Ook het beschikbare budget voor de film heeft een bepalende factor in de exclusiviteit van het promotiefilmpje.

Wilt u een voice-over gebruiken of heeft u liever beeld met muziek? Belangrijke beslissingen die door u worden genomen. Tijdens een gesprek kunnen we al uw wensen en behoeften verwerken in creatieve ideeën om deze vervolgens uit te werken in een pakkende promotiefilm.

Bekijk hieronder voorbeelden van  door ons ontwikkelde promotiefilms

Swinckels

Advertorial – Ron Blaauw

RABOBANK

Commercial Rabo Wallet

Caliber Global

Corporate film

Scholt

Energy Control

Strukton

Pulse

Vidii

Promotiefilm

Alligator Plastics

Corporate movie

Wish Outdoor

Moodfilm festival 2015

IQWOON

Jouw Hypotheek

Brandweer

Commercials

Blue Sky Mediators

Promotiefilm

Van der Valk

Openingsfilm

Volvo

Design Challenge

Promotiefilm laten maken?

Zou u graag een promotiefilm laten maken met impactvol beeld dan kunnen wij daar op in spelen met onze ideeën. Ziet u zelf al helemaal voor zich hoe uw promotiefilmpje eruit komt te zien? Dan horen we dat ook graag.

Met een promotiefilmpje wordt uw verhaal verteld, uw doelgroep geïmponeerd en uw product of dienst wordt herinnerd. Het vertaalt het verhaal naar een sterk product dat inzetbaar is om een eerste indruk te creëren. Deze visuele boodschap verdiend aandacht.

We werken met fixed prices, zodat achteraf niemand voor verrassingen komt te staan. Wanneer de promotiefilm volledig is opgeleverd naar wens, is hij meteen online inzetbaar!

Promotiefilmpje laten maken?

Lijkt het u wel wat? Zo’n mooie promotiefilm laten maken? Neem dan gerust contact met ons op!