Skip to main content

Prijzen/kosten van een bedrijfsfilm

Lutters Westenbroek maakt gebruik van film om effectief informatie over te brengen naar de doelgroep.

Wij produceren films, videos altijd voor een vaste afgesproken prijs. Dit doen wij om verrassingen achteraf te voorkomen. Onze klanten zijn zowel kleine als grote bedrijven. Van MKB en overheid tot en met de grotere (inter)nationale organisaties.

Een veel gestelde vraag heeft betrekking op de kosten voor het maken van een film/video. Iedere productie, organisatie, aanvraag en boodschap is uniek. Dat maakt het natuurlijk ook het onderscheid voor onze klanten.
Door onze brede ervaring en kennis kunnen wij vaak via telefoon of e-mail al snel een realistische indicatie geven. De prijs van een film/video is volledig afhankelijk van de lengte, complexiteit van de film. Ook bekijken wij hoeveel uren er door ons in het project gestoken moeten worden om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Wij kunnen aan de slag met zeer uiteenlopende budgetten. Omdat we vaste prijs afspraken maken komen er samen altijd uit!
Tevens werken wij ook voor veel opdrachtgevers met taakstellende budgetten en prijzen. Wij halen dan het maximale product uit het door u aangegeven budget.

Wanneer kunnen we voor uw organisatie een film laten maken?

Offerte opvragen

Lutters Westenbroek houdt niet van verrassingen achteraf . Wij werken op basis van vaste project prijzen. Vul het contact formulier in en vraag direct een offerte op! Wij streven ernaar om binnen 24 uur u te voorzien van een offerte.