Skip to main content

OVER ONS

Noem het film, live action of bewegend beeld. Van idee, concept en storyline tot en met uiteindelijk een film als eindresultaat. Alles draait bij ons om inspireren en motiveren. We vertellen verhalen en creëren onuitwisbare indrukken. Herinneringen, die de moeite waard zijn. En dat doen we met ons team van regisseurs, animators, ontwerpers, cameramensen, scenaristen en copywriters.

Zo functioneren we afhankelijk van de opdracht als creatief design-communicatie- of productiebureau. Vaak zelfs een combinatie hiervan. Eigenlijk zijn we dus heel veel. Te veel om een noemer te hanteren. Bovendien doet iedereen dat al. Onze onderscheidende factor zit ‘m juist in het medium. Alle verhalen die wij met of voor onze opdrachtgevers bedenken communiceren namelijk via het beeldscherm. En dat kan een tv zijn, een laptop, een smartphone of een ipad.

 WAT WE DOEN

Ons werk draait om een goed verhaal. Wij geloven namelijk niet in schieten met hagel.
Wij geloven heilig dat een verhaal tig maal effectiever is dan simpelweg gewoon weer een boodschap die wordt afgevuurd op uw doelgroep. Want verhalen inspireren. Ze verbroederen en creëren een wij-gevoel met alle neuzen in dezelfde richting. Verhalen informeren. Ze leggen dingen uit en maken ingewikkelde zaken begrijpelijk. En bovenal, verhalen communiceren.

Een goed verhaal blijft immers hangen. En dat is toch waar het omgaat; dat uw boodschap, hoe deze ook luidt, beklijft bij uw doelgroep. Form follows function. We werken voor zowel bureaus als direct voor organisaties en merken. Welk verhaal we voor u kunnen vertellen begint met twee simpele vragen. Wat wilt u bereiken? En bij wie?

 WIE WIJ ZIJN

Wij zijn verhalenvertellers. Als onafhankelijk creatief bureau zijn we gespecialiseerd in het raken van mensen door middel van bewegende beelden. Dit doen we met behulp van de nieuwste technieken en media. Of het nu voor tv is of voor online, of het nu gefilmd moet worden of geanimeerd, als het om bewegend beeld gaat kunnen wij het maken. Hierbij staat creativiteit en originaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Onderscheidende verhalen blijven immers hangen. En helden worden niet voor niets eeuwen lang herinnerd. De afgelopen jaren hebben we voor een breed scala aan merken gewerkt. Grote merken en kleine merken, maar stuk voor stuk merken waar we apetrots op zijn. We hebben op strategisch niveau gespard met gerenommeerde bureaus. Bureaus die keer op keer hun weg terugvinden vanwege ons specialisme.