Skip to main content

Wanneer u een ingewikkelde instructie wil overbrengen aan uw doelgroep is dat met tekst moeilijk uit te drukken. De interesse van de doelgroep raakt verloren, om over concentratie nog maar te zwijgen.

Wat is dan wijsheid? Met behulp van een praktische maar doeltreffende instructiefilm wordt er op een handige manier een instructie overgebracht aan de doelgroep. Onduidelijkheden die met behulp van een simpele film uit de wereld geholpen kunnen worden.

Op een praktische wijze worden de instructies weergegeven. In enkele minuten tijd worden er op een versimpelde manier ingewikkelde instructies uitgelegd.

Met eenvoud in beeld wordt de instructie makkelijker te begrijpen. Met behulp van illustraties wordt complexe data duidelijk gemaakt. Op een vernieuwende manier wordt de doelgroep geïnstrueerd.

Bekijk hieronder enkele instructiefilms:

Rabobank

App tour met Hanna Verboom

Wilt u een instructiefilm laten maken?

Lijkt het u wel wat? Een professionele instructiefilm laten maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Instructiefilm – Stapsgewijs weergegeven

Wanneer je een instructiefilm laat maken is het belangrijk om de instructies vooraf duidelijk op een rij te hebben. Het is niet de bedoeling dat de doelgroep hun interesse verliest en dus moet er stapsgewijs worden weergegeven wat er moet gebeuren.

Ook voor ons als productiebureau moet er duidelijkheid zijn. We maken een afspraak om rustig alle stappen die verwerkt moeten worden in de instructievideo door te nemen. Wanneer de stappen duidelijk zijn kunnen we gaan animeren of filmen. Natuurlijk bieden we nog feedbackrondes aan om onduidelijkheden te voorkomen, wanneer de feedback is doorgevoerd kunnen we de instructievideo afronden.

De Instuctievideo is direct inzetbaar via verschillende kanalen

Als de film klaar is, is hij direct inzetbaar via verschillende kanalen.