Skip to main content

Bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam?

Lutters Westenrbroek - STORYTELLING - FILM EN ANIMATIE

Bedrijfsfilm Lutters Westenbroek Amsterdam

Lutters Westenbroek is gevestigd in Amsterdam. Onze creatieve team staat klaar om samen met jou een bedrijfsfilm te produceren. Om hieraan te beginnen moeten er een aantal stappen worden gezet.

Wat wil de klant? Voor we kunnen beginnen aan een bedrijfsfilm moeten we precies weten wat het bedrijf moet uitstralen. Waar liggen de USP’s? Hoe kunnen we deze het beste belichten? Je bent welkom voor een gesprek bij ons kantoor op Amsterdam of we kunnen natuurlijk ook jouw kant op komen. Tijdens dit gesprek willen we zo veel mogelijk te weten komen over het bedrijf en de kwaliteiten ervan. We sparren over ideeën voor de bedrijfsfilm, maken beslissingen over stijlelementen, ontvangen informatie voor het script en maken andere belangrijke keuzes met betrekking tot de bedrijfsfilm. Keuzes voor de muziek en de voice-over stemmen worden door jouw bedrijf gekozen.

Om te beginnen schrijven we een script. Aan de hand van dit script, wordt een storyboard getekend. Het begin is nu gemaakt en een eerste versie van het script kan worden aangeleverd. Na de goedkeuring op het script kan er een storyboard van de bedrijfsfilm worden gemaakt. Is het nog niet geheel naar wens? Dan kunnen er altijd aanpassingen worden gemaakt. Na de aangepaste opmerkingen komen we, samen met de cameraman, de lichtman en eventueel de geluidsman langs om alles vast te leggen. We nemen zoveel mogelijk verschillende beelden op. Hierdoor kunnen we een gevarieerde bedrijfsfilm maken. Zijn er modellen, acteurs, Een draaidag duurt vrijwel altijd de gehele dag.

In de volgorde van het storyboard worden de shots aan elkaar gemaakt en bewerkt. Zo komen we met de eerste versie van de bedrijfsfilm. De bedrijfsfilm wordt op ons kantoor in Amsterdam gemaakt. Verschillende shots worden overwogen om het mooiste resultaat te krijgen.

Nu kan de eerste versie van de bedrijfsfilm worden aangeleverd en dan volgt de volgende feedback ronde. Via ons vimeo kanaal kan de eerste versie worden bekeken. We geven je dan een persoonlijke inlog en wachtwoord. Telefonisch, via de mail of wanneer daar behoefte aan is kan er op ons kantoor worden afgesproken om deze feedback te bespreken.

Na deze feedback te hebben ontvangen zijn we klaar om de final versie op te leveren van de bedrijfsfilm. We nemen nog even de tijd om alle puntjes op de i te zetten. Dan zijn we klaar om het eindresultaat te versturen.

Het is mogelijk om de bedrijfsfilm per direct online in te zetten op de website en social media. Wil je de bedrijfsfilm gebruiken als televisie commercial? Laat het ons weten en wij zorgen dat de rechten van bijvoorbeeld de voice-over en de muziek worden ontleent.

Bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam?

Showreel Lutters Westenbroek Amsterdam: