Breng uw boodschap over met een 3D animatie. Een 3D animatie biedt de mogelijkheid om een product of dienst op een heldere wijze visueel te maken.  Een ingewikkelde boodschap wordt binnen een minuut tot 90 seconde duidelijk gemaakt. Uw verhaal wordt versimpeld weergegeven en overgebracht naar de doelgroep zonder dat de aandacht en concentratie verloren gaat. We zorgen bij het maken van een 3D animatie dat de boodschap wordt vertelt aan de doelgroep.

Werkwijze 3D Animatie

Wanneer we starten met het maken van een 3D animatie werken we met behulp van een duidelijk stappenplan. We beginnen met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.
U bent de expert op uw vakgebied en wij in die van ons. Kortom een gesprek met een van onze medewerkers en u is van groot belang om het proces goed te laten starten.
We bieden de mogelijkheid om u op uw kantoor te bezoeken. Wanneer u het prettiger vindt om naar een van onze vestigingen te komen voor de briefing is dat ook geen probleem. In deze briefing behandelen we de verschillende opties die 3D animatie biedt. Dit gaat gepaard met de boodschap die u wilt overbrengen aan uw doelgroep.

En wat we van u nodig hebben is informatie over:

  • Uw huisstijl
  • De betreffende diensten of producten
  • De USP’s van uw producten of diensten
  • Het doel van de animatie

Een van onze scriptschrijvers luistert aandachtig en noteert de door u gegeven informatie. We geven aan welke vorm van 3D het beste past bij uw wensen.
Dan begint het schrijven van de eerste opzet van het script en de voice-over tekst voor de 3D animatie. We geven u de kans om feedback te geven op de eerste versie van de voice-over en het script. Nadat we de feedback hebben ontvangen gaan we deze verwerken. Nu begint het ontwikkelen van het storyboard en de key visuals. Wanneer hier goedkeuring op is gegeven kan het animeren pas echt beginnen.

De juiste stem voor uw 3D animatie

Bij een animatie hoort een voice-over. Deze stem moet herkenbaar en passend zijn bij uw dienst of product. We bieden dan ook een selectie stemmen aan waaruit u kunt kiezen. Wanneer de voice-over de tekst heeft ingesproken wordt deze geplaatst onder de 3D animatie. Dan maken we weer tijd voor een feedbackronde. Na deze feedback worden de puntjes op de i gezet.

We zijn nu klaar om de 3D animatie op te leveren.

Deze is dan ook direct klaar voor gebruik te presenteren aan de doelgroep.

Wilt u een 3D animatie laten maken?

Lijkt het u wel wat? Een 3D animatie te laten maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk hieronder een voorbeeld van een door ons ontwikkelde 3D animatie: