2D animatie video?

Vertel uw verhaal met een 2D animatie. Een 2D animatie helpt om uw product of dienst op een heldere wijze visueel te maken. Een complexe boodschap wordt binnen 60 tot 90 seconden duidelijk gemaakt. Uw verhaal wordt simpel weergegeven en overgebracht naar de kijker zonder dat zij hun concentratie verliezen. Wij zorgen bij het maken van een 2D animatie dat de juiste boodschap wordt vertelt aan de juiste doelgroep.

Werkwijze 2D animatie

Bij het maken van een 2D animatie werken wij via een helder stappenplan. We beginnen met een kennismakingsgesprek. U bent de expert van uw dienst of product en wij zijn experts in het maken van 2D animaties. Kortom, een gesprek tussen een van onze medewerkers en u is van groot belang voor een goede start. We bieden de mogelijkheid om naar uw kantoor te komen voor deze briefing maar als u het prettiger vindt om onze kant op te komen, dan is dat uiteraard ook geen probleem.

In de briefing behandelen we de verschillende opties van 2D animaties aan de hand van de boodschap die u wilt overbrengen aan uw doelgroep. Het enige wat u hoeft te doen is ons informeren over:

  • uw (huis-) stijl
  • de betreffende diensten of producten
  • de USP’s van uw producten of diensten
  • het doel van de animatie

Een van onze script schrijvers luistert aandachtig en noteert de door u gegeven informatie. Wij geven aan welke vorm van 2D animeren het beste past bij uw wensen. Hierna gaan we aan de slag met het schrijven van een eerste opzet van het script en de voice over tekst voor uw 2D animatie. Na de feedback en de verwerking is het tijd voor het ontwikkelen van het storyboard. Daarna vindt de goedkeuring van het storyboard plaats en kan het animeren echt beginnen.

De juiste stem voor uw 2D animatie

Bij elke 2D animatie hoort een kenmerkende stem die de gehele animatie kan ondersteunen. We bezitten over een uitgebreide collectie met allerlei verschillende professionele stemmen. Wij bieden u een selectie waar u uit kunt kiezen. Ook hier lassen we, na het aanleveren van de eerste versie van uw 2D animatie, een correctieronde in. Zodat u zelf nog even de laatste puntjes op de ´i´ kunt aangeven. Na het verwerken van de allerlaatste correcties zijn we klaar om de ´final´ versie van de 2D animatie op te leveren.

Uw animatie is direct klaar voor gebruik en u kunt hem met trots presenteren aan uw doelgroep.

Wilt u een 2D animatie laten maken?

Lijkt het u wel wat? Zo’n handige 2D animatie te laten maken? Neem dan gerust contact met ons op!

SHOWREEL

COMPILATIE LUTTERS WESTENBROEK

Velea

Commercial

RABOBANK

Connected Clients

Bavaria

Corporate film

Bonduelle

Minute

Yeaz!

Zakelijk lenen? Kijk, zo werkt het

Aegon

Beheerd beleggen

Embrace

Launch movie

RABOBANK

Data Analytics

Shift

Blockchain Network

RABOBANK

Thank a farmer

We are Tjip

Corporate movie

Caliber Global

Corporate film

INCENTRO

UITLEGANIMATIE

GENEXIS

3D ANIMATIEFILM

ITS

Pulsatrix camera animatie

Zwanenberg

Kips Vega

Nationale Opera

Wagners Tristan und Isolde

Usabilla

Explainer

RATHO

UITLEGANIMATIE